home      visie      coach      particulieren      werkgevers      links      contact
 Nieuwjaarsloopbaanbezinning: samen maken we er werk van!
 

 

 

 Nieuwjaarsactie geldig in januari en februari

Ben je al een tijdje over je loopbaan aan het denken, maar komt het er niet zo van om concrete stappen te zetten? Wil je echt even scherp hebben waar je nu staat, waar je je op wilt richten en wat je te doen staat in 2018? Veeg dan één dag in je agenda leeg voor een pittige bezinningsdag waarop je met je volle aandacht met je loopbaan aan de slag gaat. Kom naar Baarn en we maken er samen werk van!

We starten de dag met een kop koffie en een frisse boswandeling in het Baarnse bos. Tijdens de wandeling verhelderen we je loopbaanvraagstuk en spreken we de aanpak van de dag door. Vervolgens gaan we aan de slag in Villa Mollerus. Afhankelijk van je vraagstuk zet ik gericht loopbaaninstrumenten in. Denk bijvoorbeeld aan een dilemmacoachingsessie, een talentenanalyse en het categoriseren van je verschillende loopbaanmogelijkheden.

Je krijgt tussendoor een lekkere lunch geserveerd en er is volop gekoeld water, verse koffie en thee aanwezig. Ook is er voldoende ruimte ingebouwd om aantekeningen te maken en je plan al grotendeels uit te werken. Aan het eind van de middag trakteer ik je op een stuk appeltaart van de ambachtelijke zaak om de hoek.

Je gaat met een hoofd vol ideeën, een hart vol inspiratie én met een concreet loopbaanactieplan onder je arm weer huiswaarts. Je ontvangt na afloop bovendien nog een persoonlijk loopbaanadvies van mij per e-mail.

Deze aanbieding is geldig in de maanden oktober en november. Er is maar beperkt plek. Het zakelijk tarief is 695 euro, exclusief BTW voor de gehele dag. Voor particulieren hanteer ik een tarief van 450 euro, inclusief BTW. Als er mensen zijn die graag onder mijn begeleiding in een klein groepje aan de slag willen dan kunnen we met elkaar een gereduceerd tarief afspreken. Aarzel niet en bel me wanneer jij jouw zomerse loopbaanbezinning wilt inplannen!