home      visie      coach      particulieren      werkgevers      links      contact
meer informatie
 

 

Corazón loopbaancoaching heeft een aantal interessante links geselecteerd.

 

www.123test.nl Wil je meteen al aan de slag met een leuke test? Kijk dan eens op deze site boordevol tests op het gebied van je persoonlijkheid en carrière.
www.deduurzamevacaturebank.nl Een vacaturebank die ernaar streeft bewuste werknemers en maatschappelijk betrokken organisaties bij elkaar te brengen.
www.carrieretijger.nl

 

 

Een overzichtelijke verzameling van handige tips en inspirerende informatie. Rondneuzen op deze site is een leuk begin om met je loopbaan aan de slag te gaan.
www.nuevenniet.comInformatieve site over omgaan met stress op het werk.
www.pijnvrij.infoLast van RSI? De Physical Sense methode heeft als uitgangspunt dat dit een gevolg is van aangeleerd onnatuurlijk bewegingsgedrag dat ook weer is af te leren! Lees er hier meer over.
www.noloc.nl Ik ben aangesloten bij NOLOC, Vereniging voor Loopbaanprofessionals. Ik houd mij aan de door NOLOC opgestelde gedragscode en klachtenreglement. Voor meer informatie kun je op deze site terecht.
www.studio232.nl

 

Studio 232 werkt met een netwerk van professionals aan verandering en communicatie binnen organisaties. Advies, interim- en projectmanagement en implementatie van veranderingen op een betrokken en heldere wijze. Zelf behoor ik tot het netwerk van Studio 232 en we hebben al in diverse projecten met veel plezier samengewerkt!
www.changecreators.nl ChangeCreators is een organisatie die zich bezig houdt met uiteenlopende vraagstukken op het gebied van loopbaan– en organisatieontwikkeling. ChangeCreators stimuleert mensen om op een andere manier naar zichzelf, naar hun omgeving en naar vraagstukken op het gebied van werk te kijken. Ik maak met veel plezier deel uit van het professionele netwerk van ChangeCreators.
www.bureaugerritsen.nl Bureau Gerritsen richt zich op organisatieontwikkeling en loopbaanbegeleiding. Ik werk al verscheidene jaren op een hele prettige manier samen met dit professionele en warme bureau in Bussum.
www.heartmathbenelux.com Sinds 2012 integreer ik hartcoherentie in mijn aanpak bij loopbaanbegeleiding. Een zeer waardevolle werkwijze om letterlijk vanuit je hart te leven en werken. Lees hier meer over hartcoherentie. enève.
www.stichtinglaluz.nl Ik ben enthousiast betrokken als vrijwilliger bij Stichting laluz. Dit is een organisatie die enthousiaste professionals en bevlogen ideële organisaties met elkaar in contact brengt. Professionals die vrijwillig hun kennis en expertise willen inzetten tijdens of naast hun professionele carrière. Ideële organisaties die staan te springen om een professionaliseringsslag te maken of een kennishiaat op te vullen